Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termékajánló
Fizetési megoldás

Pályázatok

Hogyan állítsuk össze az óvodai pályázatokhoz tartozó eszközlistát?

Mára már nagy rutint szereztek az óvodák illetve a fenntartók a pályázatok megírásában. Ha mégis túl bonyolultnak tűnne a feladat, igénybe lehet venni pályázatíró cégek segítségét, vagy az óvodai eszközöket forgalmazó cégek (például a Stiefel Ovibolt) tanácsadását is.

Ennek ellenére nap mint nap találkozunk olyan eszközlistákkal, amelyeken látszik, hogy gyakorlatlan kéz állította össze őket - a kért óvodai játékok, bútorok és más eszközök egy része már nem beszerezhető, esetleg teljesen más az ára vagy csak egy készlet részeként használhatók (amelynek más darabjai viszont kimaradtak a listából).

Kérjen tőlünk tanácsot pályázata összeállításához!

Szakszerű segítséget szeretne TOP és VEKOP vagy más óvodai pályázata összeállításához?

Segítünk összeállítani a pályázati eszközlistákat a 20/2012 (VIII.31.) EMMI rendeletben előírtaknak megfelelően. Megbízható pályázatíró partnereink segítenek Önnek a pályázat megírásában, megnyerésében és végig Ön mellett lesznek a lebonyolítás, elszámolás során.

Segítségünkkel elkerülheti az olyan problémás helyzeteket, amelyekkel bizonyára találkozott már, és amelyek nagyon megnehezítik a pályázatok sikeres lebonyolítását. Csak néhány tipikus példa:

  • a webről kiválasztott eszközt már nem gyártják
  • az eszköz valóságos beszerzési ára lényegesen meghaladja a tervezettet
  • az eszköz a valóságban kisebb/nagyobb és jóval gyengébb minőségű, mint a katalógusban

Az ilyen gondok elkerülésére van működő megoldásunk!

Hívjon minket a 06-1 4152010-es telefonszámon vagy írjon nekünk az ovoda@stiefel.hu e-mail címre!

 

TOP-1.4.1-16

A felhívás címe: A foglalkoztatás és az életminőség javítása családbarát, munkába állást segítő intézmények, közszolgáltatások fejlesztésével

Kiírója: Magyarország Kormányának felhívása a központi költségvetési szervek, az önkormányzatok, az egyházak, a nonprofit szervezetek, továbbá az önkormányzati többségi tulajdonú vállalkozások számára1, a gyermekjóléti alapellátások közül a bölcsődei ellátási formákhoz (bölcsőde, mini bölcsőde, családi bölcsőde), valamint az óvodai ellátáshoz való hozzáférés javításának és a szolgáltatások minőségi fejlesztésének megvalósítása érdekében.

Támogatást igénylők köre:

Jelen Felhívásra támogatási kérelmet nyújthatnak be az intézmények fenntartói/fenntartói jogok gyakorlását ellátó szervezet vagy az épületek tulajdonosai, amennyiben az alábbi támogatást igénylők körébe tartoznak:
a) Központi költségvetési irányító és költségvetési szervek (GFO 31);
b) Helyi önkormányzatok és társulásaik (GFO 321, 327);
c) Országos és helyi nemzetiségi önkormányzatok és társulásaik (GFO 351, 353, 371, 373);
d) Egyházi jogi személy (továbbiakban: egyház) (GFO 55);
e) Magyarország területén alapított és itt székhellyel rendelkező, jogi személyiségű civil szervezetek a 2011. évi CLXXV. törvény alapján (GFO 529, 563, 565, 569);
f) Közalapítvány (GFO 561);
g) Nonprofit gazdasági társaság, szervezet (GFO 572, 573, 575, 576, 599);
h) Önkormányzat többségi tulajdonában lévő vállalkozások (GFO 1113).
Jelen felhívás keretében a támogatási kérelem benyújtására konzorciumi formában is van lehetőség.
A támogatási kérelmet benyújthatja az intézmény fenntartója, amennyiben a lehetséges támogatást igénylők körébe tartozik. Ha az intézmény fenntartója különbözik az intézménynek helyet adó épület tulajdonosától, abban az esetben az épület tulajdonosának hozzájáruló nyilatkozata szükséges a támogatási kérelem benyújtásakor.
A támogatási kérelmet benyújthatja az intézménynek helyt adó épület tulajdonosa, amennyiben a tulajdonos és a fenntartó is a fenti támogatást igénylők körébe tartozik. Ha az intézménynek helyt adó épület tulajdonosa különbözik az intézmény fenntartójától, abban az esetben az intézmény fenntartójának hozzájáruló nyilatkozata szükséges a támogatási kérelem benyújtásakor. Amennyiben bérelt épületben történik a fejlesztés, és a bérelt épület tulajdonosa nem tartozik a támogatást igénylők körébe, a támogatási kérelem benyújtására kizárólag a fenntartó jogosult. A fenntartónak ebben az esetben is a támogatást igénylők körébe kell tartoznia.
Csak eszközbeszerzést tartalmazó támogatási kérelem esetében a kérelem benyújtására csak az intézmény fenntartója jogosult, akinek a támogatást igénylők körébe kell tartoznia.
Önállóan nem, konzorciumi partnerként nyújthatnak be támogatási kérelmet az alábbi szervezetek a 272/2014 (XI.5.) Korm. rendelet 5. melléklete, A nemzeti szabályozás az elszámolható költségekről 2014-2020 programozási időszak 3.8.2.5 pontjában meghatározott tevékenységek megvalósítására:
- Megyei önkormányzat (GFO 321);
- Önkormányzati hivatal (költségvetési szerv) (GFO 325)
- Nonprofit gazdasági társaság, szervezet (GFO 57; GFO 599), amelyben az állam vagy önkormányzat – együttesen vagy külön, közvetve vagy közvetlenül – 100%-os tulajdoni részesedéssel rendelkezik.
- Vállalkozás (GFO 11), amelyben az állam vagy önkormányzat – együttesen vagy külön, közvetve vagy közvetlenül – 100%-os tulajdoni részesedéssel rendelkezik.

Minden információt megtalál a pályázatról itt >>>

 

EFOP-3.1.6-16

A felhívás címe: A köznevelés esélyteremtő szerepének erősítése

Kiírója:Magyarország Kormányának felhívása a fejlesztő nevelés-oktatást és a pedagógiai szakszolgálati feladatokat ellátó, valamint az utazó gyógypedagógusi, utazó konduktori hálózatot működtető köznevelési intézmények számára1, a korai iskolaelhagyást csökkentő és a minőségi oktatáshoz való hozzáférést előmozdító projektek megvalósítása érdekében.

Támogatást igénylők köre
Állami és nem állami intézményfenntartók:
Központi költségvetési szerv - GFO 312
Bevett egyház – GFO 551
Elsődlegesen közfeladatot ellátó belső egyházi jogi személy – GFO 552
Elsődlegesen vallási tevékenységet végző belső egyházi jogi személy – GFO 555
Egyházi szervezet technikai kód – GFO 559
Vallási tevékenységet végző szervezet – GFO 525
Egyéb alapítvány önálló intézménye – GFO 563
Egyéb alapítvány - GFO 569
Egyéb egyesület – GFO 529
Nonprofit korlátolt felelősségű társaság – GFO 572
A fejlesztés azNkt.) 7. §-ban meghatározott alábbi köznevelési intézményeket érintheti: i) gyógypedagógiai, konduktív pedagógiai nevelési-oktatási intézmény, k) pedagógiai szakszolgálati intézmény, továbbá az Nkt. 20. § (1) bekezdés szerinti f) egységes gyógypedagógiai, konduktív pedagógiai módszertani intézmény (a továbbiakban: EGYMI).
A fejlesztéssel érintett
- gyógypedagógiai, konduktív pedagógiai nevelési-oktatási intézmény esetében a projekt kizárólag a súlyos és halmozottan fogyatékos gyermekek, tanulók fejlesztő nevelés-oktatását végző intézményegység;
- az EGYMI esetében a projekt kizárólag a súlyos és halmozottan fogyatékos gyermekek, tanulók fejlesztő nevelés-oktatását végző intézményegység, a pedagógiai szakszolgálati feladatokat ellátó intézményegység, illetve az utazó gyógypedagógusi, utazó konduktori hálózatot fenntartó intézményegység;
- pedagógiai szakszolgálati intézmény esetében a projekt kizárólag pedagógiai szakszolgálati tevékenységet ellátó intézményegység
fejlesztésére terjedhet ki.
Jelen felhívás keretében egy fenntartó egy támogatási kérelmet nyújthat be, egy támogatási kérelmen belül a projekt több feladatellátási hely fejlesztésére irányulhat.
Jelen felhívás keretében a támogatási kérelem benyújtására konzorciumi formában nincs lehetőség.

Minden információt megtalál a pályázatról itt >>>

 

 

Webáruház készítés