Kategóriák
Pályázatok

Aktuális óvodai pályázatok

Házhozszállítás

20.000 Ft fölötti megrendelés esetén a szállítás INGYENES!

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél
Szavazás
Ön szerint mit jelent a STEM betűszó?
Science, Technology, Engineering, Math (Tudomány, Technológia, Mérnöki tudomány, Matematika)
Sajátos Támogatást Elemző Munka
SzerTorna Edző Matrac
Termékajánló
TOP termékek
Fórum
Nincsenek témák!

Pályázatok

Hogyan állítsuk össze az óvodai pályázatokhoz tartozó eszközlistát?

Mára már nagy rutint szereztek az óvodák illetve a fenntartók a pályázatok megírásában. Ha mégis túl bonyolultnak tűnne a feladat, igénybe lehet venni pályázatíró cégek segítségét, vagy az óvodai eszközöket forgalmazó cégek (például a Stiefel Ovibolt) tanácsadását is.

Ennek ellenére nap mint nap találkozunk olyan eszközlistákkal, amelyeken látszik, hogy gyakorlatlan kéz állította össze őket - a kért óvodai játékok, bútorok és más eszközök egy része már nem beszerezhető, esetleg teljesen más az ára vagy csak egy készlet részeként használhatók (amelynek más darabjai viszont kimaradtak a listából).

Kérjen tőlünk tanácsot pályázata összeállításához!

Szakszerű segítséget szeretne TOP és VEKOP vagy más óvodai pályázata összeállításához?

Segítünk összeállítani a pályázati eszközlistákat a 20/2012 (VIII.31.) EMMI rendeletben előírtaknak megfelelően. Megbízható pályázatíró partnereink segítenek Önnek a pályázat megírásában, megnyerésében és végig Ön mellett lesznek a lebonyolítás, elszámolás során.

Segítségünkkel elkerülheti az olyan problémás helyzeteket, amelyekkel bizonyára találkozott már, és amelyek nagyon megnehezítik a pályázatok sikeres lebonyolítását. Csak néhány tipikus példa:

  • a webről kiválasztott eszközt már nem gyártják
  • az eszköz valóságos beszerzési ára lényegesen meghaladja a tervezettet
  • az eszköz a valóságban kisebb/nagyobb és jóval gyengébb minőségű, mint a katalógusban

Az ilyen gondok elkerülésére van működő megoldásunk!

Hívjon minket a 06-1 4152010-es telefonszámon vagy írjon nekünk az ovoda@stiefel.hu e-mail címre!

 

TOP-1.4.1-16

A felhívás címe: A foglalkoztatás és az életminőség javítása családbarát, munkába állást segítő intézmények, közszolgáltatások fejlesztésével

Kiírója: Magyarország Kormányának felhívása a központi költségvetési szervek, az önkormányzatok, az egyházak, a nonprofit szervezetek, továbbá az önkormányzati többségi tulajdonú vállalkozások számára1, a gyermekjóléti alapellátások közül a bölcsődei ellátási formákhoz (bölcsőde, mini bölcsőde, családi bölcsőde), valamint az óvodai ellátáshoz való hozzáférés javításának és a szolgáltatások minőségi fejlesztésének megvalósítása érdekében.

Támogatást igénylők köre:

Jelen Felhívásra támogatási kérelmet nyújthatnak be az intézmények fenntartói/fenntartói jogok gyakorlását ellátó szervezet vagy az épületek tulajdonosai, amennyiben az alábbi támogatást igénylők körébe tartoznak:
a) Központi költségvetési irányító és költségvetési szervek (GFO 31);
b) Helyi önkormányzatok és társulásaik (GFO 321, 327);
c) Országos és helyi nemzetiségi önkormányzatok és társulásaik (GFO 351, 353, 371, 373);
d) Egyházi jogi személy (továbbiakban: egyház) (GFO 55);
e) Magyarország területén alapított és itt székhellyel rendelkező, jogi személyiségű civil szervezetek a 2011. évi CLXXV. törvény alapján (GFO 529, 563, 565, 569);
f) Közalapítvány (GFO 561);
g) Nonprofit gazdasági társaság, szervezet (GFO 572, 573, 575, 576, 599);
h) Önkormányzat többségi tulajdonában lévő vállalkozások (GFO 1113).
Jelen felhívás keretében a támogatási kérelem benyújtására konzorciumi formában is van lehetőség.
A támogatási kérelmet benyújthatja az intézmény fenntartója, amennyiben a lehetséges támogatást igénylők körébe tartozik. Ha az intézmény fenntartója különbözik az intézménynek helyet adó épület tulajdonosától, abban az esetben az épület tulajdonosának hozzájáruló nyilatkozata szükséges a támogatási kérelem benyújtásakor.
A támogatási kérelmet benyújthatja az intézménynek helyt adó épület tulajdonosa, amennyiben a tulajdonos és a fenntartó is a fenti támogatást igénylők körébe tartozik. Ha az intézménynek helyt adó épület tulajdonosa különbözik az intézmény fenntartójától, abban az esetben az intézmény fenntartójának hozzájáruló nyilatkozata szükséges a támogatási kérelem benyújtásakor. Amennyiben bérelt épületben történik a fejlesztés, és a bérelt épület tulajdonosa nem tartozik a támogatást igénylők körébe, a támogatási kérelem benyújtására kizárólag a fenntartó jogosult. A fenntartónak ebben az esetben is a támogatást igénylők körébe kell tartoznia.
Csak eszközbeszerzést tartalmazó támogatási kérelem esetében a kérelem benyújtására csak az intézmény fenntartója jogosult, akinek a támogatást igénylők körébe kell tartoznia.
Önállóan nem, konzorciumi partnerként nyújthatnak be támogatási kérelmet az alábbi szervezetek a 272/2014 (XI.5.) Korm. rendelet 5. melléklete, A nemzeti szabályozás az elszámolható költségekről 2014-2020 programozási időszak 3.8.2.5 pontjában meghatározott tevékenységek megvalósítására:
- Megyei önkormányzat (GFO 321);
- Önkormányzati hivatal (költségvetési szerv) (GFO 325)
- Nonprofit gazdasági társaság, szervezet (GFO 57; GFO 599), amelyben az állam vagy önkormányzat – együttesen vagy külön, közvetve vagy közvetlenül – 100%-os tulajdoni részesedéssel rendelkezik.
- Vállalkozás (GFO 11), amelyben az állam vagy önkormányzat – együttesen vagy külön, közvetve vagy közvetlenül – 100%-os tulajdoni részesedéssel rendelkezik.

Minden információt megtalál a pályázatról itt >>>

 

EFOP-3.1.6-16

A felhívás címe: A köznevelés esélyteremtő szerepének erősítése

Kiírója:Magyarország Kormányának felhívása a fejlesztő nevelés-oktatást és a pedagógiai szakszolgálati feladatokat ellátó, valamint az utazó gyógypedagógusi, utazó konduktori hálózatot működtető köznevelési intézmények számára1, a korai iskolaelhagyást csökkentő és a minőségi oktatáshoz való hozzáférést előmozdító projektek megvalósítása érdekében.

Támogatást igénylők köre
Állami és nem állami intézményfenntartók:
Központi költségvetési szerv - GFO 312
Bevett egyház – GFO 551
Elsődlegesen közfeladatot ellátó belső egyházi jogi személy – GFO 552
Elsődlegesen vallási tevékenységet végző belső egyházi jogi személy – GFO 555
Egyházi szervezet technikai kód – GFO 559
Vallási tevékenységet végző szervezet – GFO 525
Egyéb alapítvány önálló intézménye – GFO 563
Egyéb alapítvány - GFO 569
Egyéb egyesület – GFO 529
Nonprofit korlátolt felelősségű társaság – GFO 572
A fejlesztés azNkt.) 7. §-ban meghatározott alábbi köznevelési intézményeket érintheti: i) gyógypedagógiai, konduktív pedagógiai nevelési-oktatási intézmény, k) pedagógiai szakszolgálati intézmény, továbbá az Nkt. 20. § (1) bekezdés szerinti f) egységes gyógypedagógiai, konduktív pedagógiai módszertani intézmény (a továbbiakban: EGYMI).
A fejlesztéssel érintett
- gyógypedagógiai, konduktív pedagógiai nevelési-oktatási intézmény esetében a projekt kizárólag a súlyos és halmozottan fogyatékos gyermekek, tanulók fejlesztő nevelés-oktatását végző intézményegység;
- az EGYMI esetében a projekt kizárólag a súlyos és halmozottan fogyatékos gyermekek, tanulók fejlesztő nevelés-oktatását végző intézményegység, a pedagógiai szakszolgálati feladatokat ellátó intézményegység, illetve az utazó gyógypedagógusi, utazó konduktori hálózatot fenntartó intézményegység;
- pedagógiai szakszolgálati intézmény esetében a projekt kizárólag pedagógiai szakszolgálati tevékenységet ellátó intézményegység
fejlesztésére terjedhet ki.
Jelen felhívás keretében egy fenntartó egy támogatási kérelmet nyújthat be, egy támogatási kérelmen belül a projekt több feladatellátási hely fejlesztésére irányulhat.
Jelen felhívás keretében a támogatási kérelem benyújtására konzorciumi formában nincs lehetőség.

Minden információt megtalál a pályázatról itt >>>

 

 

Webáruház készítés